kpm bdr melaka

Hi post kali ni aku update guna laptop.(maklumlah laptop baru ni)

So post kalini is about 

KOLEJ PROFESSIONAL MARA,BANDAR MELAKA.

Rasa awkward pulak menekan tekan kekunci ni sebab dah lama tak type.
Type selalu gua touch screen.

So basically, i got offered to go to kpm bdr melaka.
d atas course islamic bnking and  finance.
Tak dapat UPU, TAK DAPAT.
agak frust juga sebab tak dapat. tapi nak bt mcmne, salah diri sendiri juga kan?
Tak score habis habis tu yang tk dpt result gempak.

Apa apa pun,
Ini merupakan kali pertama aku utk berjauhan drpd family aku.
tak pernah experience masuk asrama.
But paling paling pun pernah p kem dulu haha.

Well, masa tetap berjalan walau sejauh mana kita cuba mengejar bukan

So, now aku kena get ready utk berjauhan dari segala apa kelebihan dan nikmat duduk bersama keluarga
Yng penting ialah berdikari
Jimat duit, jimat dari segala hal.

Aku cuma harap,
Kawan serumah aku sekepala dengan aku.
Aku dapat belajar bebaik.
Jadi insan berguna.
subject aku boleh handle.

Yang penting boleh score.

Tammat. see u in next post! mungkin psa aku di sana nanti! hehehe. sorry agak bosan, post kalini. rasa mcm janggal menaip ni haha! c u soon!